Malo koji brand dodataka prehrani na svijetu ima odlike i dugogodišnju tradiciju kao što ju ima KAL. Mnogim vjernim kupcima diljem svijeta pouzdan je izvor inovativnih i visokokvalitetnih dodataka prehrani još od davne 1932. godine. Solaray je privukao mnoge vjerne kupce još od svog osnutka 1973. godine jer ga potrošači poistovjećuju s neospornom kvalitetom, uslugom i inovativnošću. First Endurance je brand specijaliziran za profesionalne sportaše, osnovan 2002. godine. Svaki First Endurance proizvod temeljen je na brojnim znanstvenim istraživanjima i upravo iz tog razloga prepoznali su ga mnogi profesionalni sportaši u Hrvatskoj. Najistaknutiji korisnici su Hrvatski nogometni savez, Hrvatski vaterpolo savez, Hrvatski olimpijski odbor, te mnogi nogometaši, rukometaši, vaterpolisti, košarkaši, borci, plivači, atletičari, veslači, jedriličari…

Napredna tehnologija vitalan je dio programa izrade naših proizvoda. Brojni znanstvenici i inženjeri konstantno rade na novim procesima i inovacijama na raznim područjima – od ambalaže proizvoda i opreme, prerađivačkih tehnologija proizvoda, proizvodnje, do laboratorijskih standarda i opreme. Vjerujemo da su kvaliteta proizvoda i inovativnost temelj za dugoročni rast, razvoj i uspjeh. Imamo obvezu za konstantnim istraživanjem i razvojem, te uvođenjem novih i inovativnih proizvoda kako bi zadovoljili zahtjeve potrošača i znanstvenih istraživanja.

Naši proizvodi koriste isključivo prirodne sastojke i nastoje se koristiti organski sastojci kad god je to moguće. Naši brandovi dostupni su putem ljekarni, biljnih drogerija i ustanova zdravlja koji su posvećeni kvaliteti, edukaciji i uslugama, kao i mi. Svi proizvodi koriste sastojke najviše kvalitete. Kontrola standarda kvalitete koristi se u svim fazama razvoja proizvoda. Tek nakon laboratorijske analize i zadovoljavanja strogih standarda, proizvod može biti isporučen do krajnjeg potrošača.

Svi naši brandovi proizvode se u Americi, a koriste se u preko 60 zemalja diljem svijeta. Tijekom 20 godina poslovanja u Hrvatskoj zadobili smo povjerenje mnogih kupaca, ako nam date priliku, uvjereni smo da ćemo zadobiti i Vaše povjerenje.

 

Odlike naših proizvoda

Nutraceutical kompanija je poznata po svojoj reputaciji tržišnog lidera kada je u pitanju razvoj novih i inovativnih proizvoda. Također, prepoznati su i kao jedan od proizvođača s najboljim, najmodernijim i najopremljenijim laboratorijem u industriji dodataka prehrane. Proizvodni i laboratorijski kapaciteti zadovoljavaju ili premašuju sve potrebne standarde. Napredna tehnologija vitalan je dio programa izrade naših proizvoda. Brojni znanstvenici i inženjeri konstantno rade na novim procesima i inovacijama na raznim područjima – od ambalaže proizvoda i opreme, prerađivačkih tehnologija proizvoda, proizvodnje, do laboratorijskih standarda i opreme, kako bi postigli najkvalitetnije odlike proizvoda.

Dobavljamo najkvalitetnije sastojke i sirovine iz cijelog svijeta za stvaranje jedinstvenih formula i proizvoda. Svaki dobavljač obavezan je dostaviti potvrdu o analizi sastojka kako bi se mogla garantirati kvaliteta i odlike proizvoda. Nakon toga svi su sirovi sastojci podvrgnuti raznom testiranju u vlastitom najmodernijem laboratoriju kako bi se potvrdila njihova kvaliteta. Tek nakon brojnih provjera kvalitete odlučuje se da li je sirovina dovoljno kvalitetna da bude dio Nutraceutical proizvoda. Predanost kvaliteti nastavlja se kroz cijeli proizvodni proces, a odjel za kontrolu pomno nadzire svaki korak proizvodnje. Niti jedan proizvod nije isporučen dok ne prođe sve stroge provjere zahtjeva kvalitete.

Nutraceutical kvalitetu mjeri po zadovoljstvu kupaca i povjerenju u proizvode koji su temeljito testirani prema najnovijim zahtjevima i propisima. Kako bi postigli ovaj cilj, Nutraceuticalov tim nadzire i kontrolira svaki korak proizvodnje – od prikupljanja najboljih sirovina do testiranja krajnjih proizvoda. Brojni inženjeri i znanstvenici konstantno procjenjuju i poboljšavaju proizvodne protokole u cilju kreiranja što kvalitetnije odlike proizvoda za krajnje potrošače.

U ljeto 2014. godine Nutraceutical se preselio u novi i tehnološki najnapredniji laboratorij. Postavljanje najviših standarda kvalitete za cjelokupnu industriju dodataka prehrani oduvijek je bio zaštitni znak Nutraceutical kompanije, njihove filozofije i prakse. Strogi protokoli ispitivanja kvalitete stvaraju povjerenje kod naših kupaca, pošto su uvjereni da koriste proizvode na koje se mogu osloniti.