Opis proizvoda

CranActin Chewables

CranActin Chewables Pastile

CranActin Chewables (pastile) je formula originalne brusnice CranActin® u obliku tableta za žvakanje s dodatkom vitamina C (60 mg). Pogodna za primjenu kod djece te starijih osoba koje imaju problema s gutanjem.

  • 60 tableta za žvakanje
  • Pogodno za vegetarijance
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob
  • True Blue, True Quality
  • AF™ (antiprijanjajući faktor)
Brusnica potječe iz Sjeverne Amerike, a njena ljekovita svojstva su poznavali još američki starosjedioci. Brusnica je već dugo prisutna kao ljekovita biljka. Od lišća i plodova biljke prave se ljekoviti čajevi. U svježem obliku proizvode se sokovi. Plodovi se mogu čuvati smrzavanjem ili sušenjem, a koriste se i za pripremu jela.

Američka brusnica (Vaccinium Macrocarpon – Cranberry baca puzajuće izdanke dužine od 1 do 2 m, na kojima izrastaju izdanci dužine 20 cm, što nose cvatove, a kasnije i plodove. Izdanci su drvenasti, lišće je tamnozeleno, a zimi, u fazi mirovanja je crvenkasto. Plodovi su puno krupniji nego kod europske brusnice te sazrijevaju u jesen.

Solaray CranActin® proizvodi u svom sastavu sadrže čisti visokopotentni ekstrakt američke brusnice s AF™ (antiprijanjajućim faktorom).

Sastojci: brusnica, vitamin C, med, sladila: ksilitol, sorbitol; prirodne arome: jagoda, vanilija i dr.; stabilizator stearinska kiselina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid, zgušnjivač guar guma, emulgator magnezijev stearat.

Upute za upotrebu: uzimati 1 tabletu za žvakanje do četiri puta dnevno. Djeca po 1 tabletu za žvakanje do dva puta dnevno.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 10 godina. Ne preporučuje se uzimati s medvjetkom. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: datum otisnut na originalnom pakovanju.

Pakiranje:
Bočica – 60 tableta za žvakanje

Upute za upotrebu:
Uzimati 1 tabletu za žvakanje do četiri puta dnevno. Djeca po 1 tabletu za žvakanje do dva puta dnevno.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=4 tablete za žvakanje):Neto:%PU
Brusnica (Vaccinium macrocarpon)
(kao CranActin® Cranberry AF™ Extract)
(osigurava 90% suhe tvari brusnice)
800 mg
Vitamin C (askorbinska kiselina)240 mg300 %

Slični proizvodi