Odgovorno koristimo prirodne sirovine

Dobavljamo najkvalitetnije sastojke i prirodne sirovine iz cijelog svijeta za stvaranje jedinstvenih formula i proizvoda. Svaki dobavljač obavezan je dostaviti potvrdu o analizi sastojka kako bi se mogla garantirati kvaliteta proizvoda. Nakon toga svi su sirovi sastojci podvrgnuti raznom testiranju u vlastitom najmodernijem laboratoriju kako bi se potvrdila njihova kvaliteta. Tek nakon brojnih provjera kvalitete odlučuje se da li su prirodne sirovine dovoljno kvalitetna da bude dio Nutraceutical proizvoda. Predanost kvaliteti nastavlja se kroz cijeli proizvodni proces, a odjel za kontrolu pomno nadzire svaki korak proizvodnje. Niti jedan proizvod nije isporučen dok ne prođe sve stroge provjere zahtjeva kvalitete.

Prirodne sirovine odlike

Održivost prirodnih izvora

Održivost se odnosi na dugoročni pristup održavanja ekološke, ekonomske i društvene odgovornosti u svim poslovnim aktivnostima. Sva nastojanja u cilju održivosti izvora u najboljem smislu odražavaju Nutraceuticalovu misiju „Elevate and sustaine life“. Nastojimo unaprijediti kvalitetu života svih naših kupaca s prirodnim proizvodima i dodatcima prehrani najviše kvalitete. Jasno nam je da pravi osjećaj blagostanja zahtijeva da su naši proizvodi izrađeni na brižan i odgovoran način, temeljen na očuvanju okoliša kako bi i buduće generacije mogle uživati u njegovim blagodatima.

Nihon KAL Solaray First Endurance prirodne sirovine 3

Ambalaža i okoliš

Nastojimo smanjiti negativan utjecaj na okoliš koristeći posebne materijale za ambalažu, koji istovremeno štite naš proizvod na efikasan način. Promoviramo proces recikliranja, koristeći reciklirane materijale gdje god je to moguće. Uvijek biramo materijale koji imaju što pozitivniji utjecaj na okoliš, poput materijala iz obnovljivih resursa. Razmatrajući utjecaj ambalaže na okoliš uvijek u obzir uzimamo nekoliko pokazatelja poput korištenja vode, ugljika, korištenje neobnovljivih izvora energije i stvaranje krutog otpada.

Nihon KAL Solaray prirodne sirovine 3

Deklaracije proizvoda

U skladu s politikom o održivosti prirodnih izvora, predani smo pružanju znanstveno utemeljenih, smislenih i provjerenih informacije o našim proizvodima i proizvodnim aktivnostima.

Nihon KAL Solaray First Endurance prirodne sirovine 4