Real Food brand nastao je 2005. godine i nudi prirodne  začine kako bi Vaše kulinarske avanture zasjale punim sjajem. Za što kvalitetniji proizvod, proizvođači pretražuju globus za čistim i zdravim začinima u sirovom obliku.

 

Himalajska sol

Fini kristali ružičaste himalajske morske soli najbolji su primjer minimalnog procesuiranja sirovina. Prikupljanje soli vrši se ručno u podnožju Himalaja. Ova sirova sol sadrži minerale i tragove elemenata iz mora koje je presušilo prije više milijuna godina. Za razliku od obične morske soli koja sadrži puno više vlažnosti, himalajska sol je izrazito suha i upravo iz tog razloga savršena je za vlažna klimatska područja.

Svi proizvodi podvrgnuti su strogim kontrolama i posebnim postupcima probiranja kako bi se spriječila sva moguća onečišćenja.

 

Povijest Real Food branda

Real Food brand prirodnih začina nastao je 2005. godine u cilju zadovoljavanja zahtjevnih potreba današnjice od strane avanturističkih kuhara. Diljem cijelog svijeta pretražuju se nalazišta jedinstvenih soli i originalnih mješavina, kako bi se zadovoljile Vaše potrebe za najkvalitetnijim začinima.

Real food proizvodi

Himalayan Pink Salt

,

Himalayan Pink Salt Himalayan Pink Salt prikupljena je na obroncima Himalaja, ova sirova sol sadrži uravnotežen omjer minerala i ostalih elemenata u tragovima u njihovim neprerađenim oblicima. Neto količina: 248 g [...]