Pionir u inkapsuliranim mješavinama biljnih proizvoda – sada jedan od vodećih brandova u ljekarnama sa širokim asortimanom proizvoda

Osnovan 1973. godine u Americi, Savezna država Utah. Dio Nutraceutical obitelji brandova postao je 1993. godine.

Solaray je vodeći brand Nutraceuticalove obitelji brandova. Sa skoro 1000 proizvoda, pruža punu liniju ljekovitog bilja, biljnih ekstrakata, vitamina, minerala i specijalnih sastojaka, poput aminokiselina, masnih kiselina, probiotika, enzima i funkcionalnih mješavina namijenjenih za današnji stil života. Jednostavna bijela pakiranja proizvoda – na kojoj je jasno istaknuta Solaray duga – prepoznatljivi su u preko 9000 ljekarni diljem Amerike i 60 zemalja diljem svijeta. Jedna od njih je i Hrvatska, a možete ih pronaći u preko 800 ljekarni, biljnih drogerija i specijaliziranih prodavaonica. Razne boje poklopaca na bočicama proizvoda identificiraju razne kategorije proizvoda. Zeleni poklopci predstavljaju pojedinačne biljke, kestenasti poklopci biljne ekstrakte, a plavi poklopci biljne mješavine. Vitamini, minerali i specijalne formule dolaze u bijelom pakiranju s bijelim čepovima. Solaray je privukao mnoge vjerne kupce još od svog osnutka 1973. godine jer ga potrošači poistovjećuju s neospornom kvalitetom, uslugom, inovativnošću i čistoće.

Godine 1969., mladi čovjek po imenu Jim Beck vratio se iz vojne službe u Vijetnamskom ratu, pateći od raznih fizičkih i mentalnih trauma. Medicinski stručnjaci rekli su mi da se ništa ne može učiniti i da će se jednostavno morati naučiti živjeti sa posljedicama koje je zadobio u ratu. Pošto nije bio zadovoljan prognozom medicinskih stručnjaka, poslušao je savjet oca i posjetio lokalni dućan prirodne hrane, te je odlučio pronaći alternativnu zdravstvenu pomoć. Informacije koje su mu pružili potaknule su njegov interes o raznim biljkama i nakon opsežnog istraživanja, Beck je razvio formule raznih biljaka koje su mu uvelike poboljšale zdravlje. Iako Beck nikada nije htio biti poduzetnik, bio je izrazito motiviran istim putem pomoći i drugim ljudima. Razvojem kapsula, ljekovito bilje koje se moralo unositi u organizam tradicionalnim putem, sada se moglo konzumirati u obliku kapsula koje su puno lakše za gutanje.

1974. godine, Beck je osnovao tvrtku pod nazivom Solar Products i predstavio je svoje biljne mješavine s homeopatskim stanicama soli, koje su, sa svojim prepoznatljivim plavim poklopcima, i dan danas popularne. 1979. godine, preimenovao je svoju tvrtku pod nazivom Solaray i u 1984. godini Beck je predstavio prvu inačicu prepoznatljivog loga duge koji je i danas jako upečatljiv.

Tijekom godina, Solaray brand razvio se u potpunu liniju dodataka prehrani, uvođenjem ne samo pojedinačnih biljaka, biljnih mješavina i ekstrakata, već i kompletnu liniju vitamina, minerala i specijaliziranih proizvoda. To je jedan od najprepoznatljivijih brandova u Sjedinjenim Američkim Državama i 60 ostalih zemalja u svijetu, koji je veliku bazu lojalnih kupaca izgradio usmenom predajom i prepoznatljivom kvalitetom proizvoda. Soray duga s pet boja predstavlja pet glavnih odrednica ovog branda; inovativnost, jamstvo kvalitete testirano na identitet, potenciju, čistoću i sigurnost, lojalnost prema kupcima, te usluge i edukacija koje Solaray brand nastoji pružiti.

Solaray brand je vodeći brand Nutraceutical obitelji brandova, kojeg je Nutraceutical kupio 1993. godine. Nutraceutical i njihov tim ostaju vjerni filozofiji i obvezama osnivača Solaray branda i afirmacije moći prirode. Kompletna linija ljekovitog bilja, vitamina, minerala i specijaliziranih mješavina trenutno broji preko 1000 proizvoda. Uvođenjem novih i inovativnih sirovina na svjetsko tržište, Solaray će i dalje nastojati biti vodeći brand na tržištu kada su u pitanju dodatci prehrani.

Solaray je dobitnik brojnih nagrada, uključujući Vity nagradu „Vitamin Retailer“ magazina i osvajač najboljih dodataka prehrani od strane časopisa „Better Nutrition“. 2007. i 2008. godine, Solaray je osvojio nagradu za najbolje suplemente u izboru čitatelja „Whole foods“ magazina. Razne trgovine zdrave hrane i njihovi obrazovani kupci ocijenili su Solaray kao jedan od najboljih brandova dodatcima prehrani na tržištu.

Zeleni poklopci – pojedinačno bilje

S više od 130 biljaka Solaray nudi najveći izbor pojedinačnih biljaka na tržištu. Proizvodi sa zelenim poklopcima na bočicama predstavljaju proizvode pojedinačnih biljaka ili kombinaciju nekoliko biljaka po vlastitom izboru kupca. Biljke se kupuju diljem svijeta i temeljito se testiraju kako i se osigurala njihova autentičnost i čvrstoća.

Biljni proizvodi se sastoje od pojedinih dijelova biljki i možemo oh podijeliti u dvije skupine. Dijelovi koji se nalaze ispod razine tla, kao što su korijen ili gomolj biljke, te dijelovi koji se nalaze iznad razine tla, poput kore, stabljike, lišća, cvijeća, sjemena ili voća. Uvijek će te znati koji dio biljke je korišten u Solaray proizvodu jer je taj podatak naznačen na samom proizvodu. Svaki proizvod nosi i „Green screened“ logo koji označava da su biljke korištene u izradi proizvoda temeljito testirane na herbicide, pesticide i teške metale kako bi se osigurala kvaliteta samog proizvoda. U proizvodima nikada neće biti onečišćenih biljaka.

Kestenasti poklopci – visoko potentni biljni ekstrakti

Biljni ekstrakti visoke potencije obuhvaćaju oko 150 različitih vrsta ekstrakata. Visoko potentni biljni ekstrakti su namijenjeni kupcima koji preferiraju ekstrakte aktivnih tvari korištene u određenim znanstvenim studijama. Biljni ekstrakti kombiniraju povijesnu upotrebu ljekovitog bilja s inovativnim znanostima 21. stoljeća. Sve biljke su podvrgnute rigoroznom testiranju kako bi se mogla garantirati potencija aktivnih tvari.

Solarayevi biljni ekstrakti sadrže sljedeće podatke na svakoj bočici:
• Biljka je identificirana običnim nazivom, kao i latinskim imenom.
• Dio biljke iz koje je ekstrakt nastao, pošto svaki dio biljke može imati drugačiji aktivni sastojak.
• Aktivni sastojci su identificirani imenom.
• Postotak i kvantiteta ekstrakta su istaknuti u mg i mcg.

Plavi poklopci – posebne mješavine

Originalne Solaray mješavine su jedinstvene kombinacije ljekovitog bilja, koje dolaze u kombinaciji s aromatičnim biljem, biljem protiv nadimanja, biljem za čišćenje i ublaživanje i jedinstvenom kombinacijom posebno odabranih homeopatskih staničnih soli (12 mineralnih soli koje se nalaze u svakom živom organizmu). Proizvodi posebnih mješavina su temelj Solaray branda na kojem su nastali svi ostali proizvodi. 40 godina nakon njihovog uvođenja, posebne mješavine su i dalje omiljeni među potrošačima koji vjeruju kako njihove kombinacije proizvode najbolje sinergijske rezultate.

Žuti poklopci – organski uzgojeno bilje

Pokrenuta u proljeće 2000. godine, ova linija biljnih proizvoda odgovor je na sve veću potražnju potrošača koji žele organski uzgojeno bilje. Djelatnici Solaraya koji rade na razvoju proizvoda znaju da korisnici ekološki uzgojenih biljaka žele proizvode bez ikakvih dodataka i pomoćnih tvari, zbog brige o ekologiji ili činjenice da su vegetarijanci. Ova linija nudi bilje koje su certificirane za organski odnosno ekološki uzgoj, da ne sadrže bilo koje dodatke ili pomoćne tvari i da su dostupne u vegetarijanskim kapsulama. Linija je kreirana kako bi zadovoljila i najzahtjevnije kupce.

Crni poklopci – ayurvedske biljke

Crni poklopci na bočicama Solarayeve Ayurvedske linije proizvoda nadopunjuju se s narančasto crnim oznakama na bočicama, ovih proizvoda egzotične linije biljnih ekstrakata korištenih u ayurvedskoj medicini, načinu liječenja koji se koristi već 5000 godina. Solaray ayurvedska linija proizvoda pokrenuta je 1997. godine, kako bi uvela najbolje od drevnih istočnjačkih biljnih ekstrakata s potrebnom kvalitetom i načinima testiranja koji se zahtijevaju kod zapadnjačkih dodataka prehrani. Ova linija proizvoda pruža ekstrakte za avanturističke i tradicionalne potrošače koji smatraju da 5000 godina iskustva govori samo za sebe.

Biljne vrste Solaray

Green screened

“Green screened” predstavlja predanost Solaray branda u pružanju biljaka najveće kvalitete svojim kupcima. U procesu izrade Solaray proizvoda postoje razne kontrole standarda kvalitete u svim fazama proizvodnje i razvoja proizvoda – od raznih laboratorijskih analiza, mikrobiološkog testiranja do testiranja na herbicide, pesticide i testiranja na teške metale. Sve biljke sa raznim onečišćenjima se automatski odbacuju iz proizvodnog procesa. Tek nakon što sva testiranja potvrde kvalitetu biljaka i zadovolje stroge standarde, proizvod će dobiti „Green screened“ logo.

Green screened iz divljine

Ljekovito bilje koje na sebi ima logo „Green screened iz divljine“ su uzgojene i ubrane na njihovim prirodnim okruženjima. Solaray brand je izrazito osjetljiv na brigu za okoliš i ugrožene biljne vrste, upravo zato poduzimaju se svi mogući napori kako bi se osiguralo kontrolirano branje biljaka u njihovom prirodnom okolišu na ekološki prihvatljiv način.

Green screened organski uzgojeno

Ljekovito bilje koje na svojim proizvodima ima logo „Green screened organski uzgojeno“ je uzgojeno na organski način. Organska poljoprivreda ne samo da štiti zdravlje potrošača već i poboljšava kvalitetu tla, održava čistoću vode, štiti zdravlje poljoprivrednih radnika, potiče biološku raznolikost i podupire male poljoprivrednike. Solaray brand održava evidenciju svih organski uzgojenih biljaka u kojima se mogu vidjeti certifikati nezavisne agencije za certificiranje organskog bilja.

Svi Solaray biljni proizvodi koji nose jedan od ova 3 loga su 100 posto vegetarijanski i nalaze se u vegetarijanskim kapsulama. Svi proizvodi napravljeni su po visokim standardima proizvodnje i podvrgnuti su raznim testiranjima, kako bi kupci lako identificirali najvišu kvalitetu Solaray biljnih proizvoda.

S oko 1000 proizvoda, Solaray proizvodi pružaju 400 biljaka, biljnih ekstrakata i botaničkih mješavina. Uz to, Solaray proizvodi nude i oko 600 vrsta vitamina, minerala i specijalnih mješavina koji se mogu prepoznati po svojim bijelim poklopcima.

Bijeli poklopci: Solaray brand nudi razne vitamine, minerale, enzime i probiotike, esencijalne masne kiseline, aminokiseline, sirove žljezdane koncentrate, antioksidans formule, specijalne mješavine i biljne koncentrate koji se mogu prepoznati po bijelom poklopcu na bočicama proizvoda. Proizvodnja se odvija u tehnološki najnaprednijim tvornicama i podvrgnuti su rigoroznim testiranjima unutar dvaju laboratorija koji se nalaze u samoj tvornici. Testiranjem se želi dokazati njihov identitet, potencija, čistoća i sigurnost.

Solaray proizvodi proizvedeni su u skladu sa svim najnovijim američkim regulativama (FDA – Food and Drug Administration) i njihovim protokolima (U.S. Pharmacopeia and National Formulary). Deklaracije mogu uključivati izjave upozorenja temeljene na najnovijim standardima (American Herbal Products Association’s Botanical Safety Handbook). Proizvodi zadovoljavaju trenutne deklaracijske regulative (FDA – Food and Drug Administration) koje zahtijevaju isticanje alergena poput pšenice, jaja, školjki, orašastih plodova, kikirikija, mliječnih proizvoda, soje i jaja. Solaray proizvodi ne sadrže umjetne boje, okuse ili konzervanse. Solaray proizvodi bez glutena su prošli posebna testiranja na gluten – samo tada će proizvod na deklaraciji dobiti posebnu oznaku za proizvod bez glutena.

Određene potkategorije specijalnih proizvoda imaju jedinstvene boje poklopca:
Proizvodi s narančastim poklopcem predstavljaju mrkvu i zato su to karotenoidne formule.
Svijetlo žuti poklopci predstavljaju biljne masne kiseline poput Evenenig Priprose Oil.
Proizvodi sa svijetlo plavim poklopcima ističu ružičaste bočice CranActin linije proizvoda od brusnice.

Kompletna linija proizvoda namijenjena je održavanju Solaray obećanja: „Što znači Solarayev slogan „Promise of the rainbow“? Simbolizira iscjeljenje i obnovu nakon oluje.“ – James Salander

Svaki Solaray proizvod je podvrgnut raznim rigoroznim testiranjima po najnovijim tehnološkim standardima (cGMPs – Current Good Manufacturing Practices). Postupak se može razlikovati s bzirom na sastojke, ali obično uključuje organoleptično testiranje (okus, dodir, miris), kako bi ga usporedili s prethodnim serijama i laboratorijske testove za ispitivanje čistoće, identiteta, potencije i mikrobne valjanosti. Samo kada svi sastojci prođu potrebna testiranja, pušteni su iz karantene u proizvodni pogon.

Što ćete naći u Solaray proizvodima?

Solaray brand garantira kvalitetu s najprirodnijim sastojcima koji se mogu pronaći na tržištu. Uvijek nastojimo ponuditi proizvode koji sadrže:

 • Isključivo prirodni dodaci i punjena (neki proizvodi ih uopće nemaju)
 • Biljna celuloza (kao unutrašnja ovojnica za kapsule)
 • Prirodna sladila (ksilotol, fruktozu, sorbitol)
 • Prirodne boje (dobivene iz biljaka)
 • Prirodne arome (pravi kako i vanilija)
 • Prirodni konzervansi (vitamin E i ekstrakt ružmarina)

Što nećete naći u Solaray proizvodima?

Nećete naći nikakve štetne sastojke koji se koriste u brandovima za široka tržišta, kao što su aluminij, razne umjetne boje, visoko fruktozni sirup kukuruza, monosodium glutamat (MSG) i druge nezdrave i neprirodne aditive. Glavni nam je cilj pružiti Solaray proizvode koji zadovoljavaju stroge kriterije trgovina zdrave hrane i ljekarni. Upravo iz tog razloga u Solaray proizvodima nećete naći sljedeće proizvode:

 • Umjetne okuse
 • Umjetne boje
 • Umjetne konzervanse
 • Umjetna sladila
 • Farmaceutska glazura

Solaray brand ima razne kontrole kvalitete i standarda u svim fazama razvoja proizvoda – od osiguravanja autentičnosti laboratorijskom analizom do skeniranja proizvoda na mikrobe i teške metale.

Ljekovito bilje i njihovi ekstrakti testiraju se i dodatnom metodom koja je označena posebnim zelenim logom (Green Screened®). Testirani su mikrobiološki, na teške metale, herbicide, pesticide i svo bilje za koje postoji i najmanje sumnja da je onečišćeno automatski se izbacuje iz proizvodnog procesa.

Samo nakon što podrobnom laboratorijskom analizom potvrdi kvaliteta sastojaka i zadovolje se visoki standardni raznih ispitivanja odobriti će se nastavak proizvodnog procesa. Za više detalja, pogledajte odlike naših proizvoda u glavnom izborniku.

Naš glavni cilj pružiti je ljudima kvalitetne formule koje funkcioniraju i koje će na tržištu napraviti razliku kroz dugi vremenski period.

CranActin® Brusnica AF ™

Nisu svi proizvodi brusnice proizvedeni na jednak način. Solaray CranActin dodatak prehrani bio je prvi komercijalni ekstrakt brusnice koji je prošao sva rigorozna testiranja, kako bi dokazao da sastoji učinkovite doze protiv prijanjajučeg svojstva bakterija na stanice mjehura. Uz podršku znanstvenog istraživanja, CranActin je vodeći dodatak prehrane od brusnice zadnjih 20 godina. Sada nudimo i inovativne CranActin ekstrakte brusnice s D – manozom, specijalizirani šećer za koji je također utvrđeno da ima anti prijanjajuča svojstva.

Reacta-C

Reacta-C je Solarayeva vrlo napredna, patentirana vitamin C formula koja je podvrgnuta mnogim znanstvenim istraživanjima i nudi najnapredniju tehnološku efikasnost vitamina C u tijelu. Njegova beskiselinska reakcija je nježna za stomak sa neutralnom pH vrijednosti. Kroz mnoge studije i znanstvena istraživanja na ljudskim subjektima, dokazalo se da Reacta-C ima mnogo učinkovitiju apsorpciju i duže se zadržava u krvotoku od askorbinske kiseline. Uz stroncij i kalcij, Reacta-C pokazala je i odličnu potporu za zdravlje kostiju, kao i pružanje velike zaštite imuniteta i antioksidanta. Reacta-C je vitamin koji djeluje!

Istinska lojalnost, edukacija i usluga.

True Blue pečat otisnut je na svakoj poslanoj kutiji.

True Blue označava vjernost, obrazovanje i uslugu. Od samog početka, utemeljitelj Solaraya Jim Beck, vjerovao je da su ljekarne pravo mjesto za prodaju Solaray proizvoda. Trgovine zdrave hrane i ljekarne fokusirane su na prodaju proizvoda prirodnih sastojaka, organski uzgojenih i održivih kultura koje su pogodne za okoliš. Ove odlike najbolje zastupaju sve što Solaray proizvodi zastupaju.

Lojalnost

Vjerujemo da postoje značajne razlike između proizvoda koje možete naći u specijaliziranim prodavaonicama i onima koji se prodaju u običnim, masovnim prodavaonicama. Upravo iz tog razloga proizvodi Solaray se prodaju isključivo u specijaliziranim prodavaonicama, biljnim drogerijama i ljekarnama. Lojalni smo prema našoj velikoj mreži trgovina zdrave hrane, ljekarni i biljnih drogerija koji su predani kvaliteti, edukaciji i usluzi kao i mi.

Edukacija

Na deklaraciji svakog Solaray proizvoda možete naći broj telefona na kojem, od našeg ljubaznog i educiranog osoblja, možete dobiti sve potrebne informacije o Solaray proizvodima. Mnoge informacije možete dobiti i preko naših web stranica na kojima se upravo nalazite.

Usluga

Kao jedan od naših vjernih kupaca, možda niste svjesni našeg vještog osoblja koje Vam uvijek stoji na usluzi i spremno je pomoći brojnim savjetima, informacijama, edukacijom i uslugama. Educiranjem našeg osoblja, omogućavamo bolju uslugu upravo Vama, našim vjernim kupcima.

Solaray proizvodi

Activated Charcoal

,

Activated Charcoal Aktivni ugljen Activated Charcoal Aktivni ugljen - Svojstva aktivnog i običnog [...]

Activated Coconut Charcoal

,

Activated Coconut Charcoal Aktivni ugljen Activeted Coconut Charcoal je aktini ugljen u formi [...]

Alfalfa

,

Alfalfa Alfalfa je biljka iz porodice mahunarki, prirodni je izvor hranjivih tvari i [...]

Artichoke Leaves

,

Artichoke Leaves - artičoka Artichoke Leaves - Artičoka (Cynara scolymus) je biljka iz porodice [...]

Ashwagandha

, ,

Ashwagandha Ashwagandha ili Withania somnifera, poznatija još kao i „Zimska trešnja“ ili „Indijski [...]

B Complex 50

,

B Complex 50 B Complex 50 sadrži sve vitamine B skupine uz dodatak [...]

Bacopa

,

Bacopa Bacopa (Bacopa monnieri - Brahmi) je biljka iz porodice Scrophulariacea, poznatija pod [...]

Beta Glucan

,

Beta Glucan Beta Glucan je složena 1,3-poliglukoza. Jedna vegetarijanska kapsula osigurava 200 mg beta [...]

Bilberry Lutein

,

Bilberry Lutein Bilberry Lutein je mješavina koja garantira potenciju aktivnih tvari osiguravajući 36 [...]

Bio E Selenium

,

Bio E Selenium Bio E Selenium je poseban proizvod kombinacije vitamina E i [...]

Bio Zinc

,

Bio Zinc Bio Zinc™ je napredna formula visoke bioraspoloživosti zbog cinka u obliku [...]

BioCitrate Iron

,

BioCitrate Iron BioCitrate Iron je posebno keliran oblik minerala željeza dobiven koristeći citratnu [...]

BioCoQ10

,

BioCoQ10 BioCoQ10 Solaray posebna je mješavina vitamina A, vitamina E i koenzima Q-10. Ovaj [...]

Bitter Melon

,

Bitter Melon Bitter Melon (Gorka dinja) u preporučenoj dnevnoj dozi od jedne vegetarijanske [...]

Boswellia

,

Boswellia Boswellia ili Tamjan (Boswellia serrata)  je listopadno stablo s ovalnim listovima iz [...]

C Echinacea

,

C Echinacea C Echinacea posebna je mješavina vitamina C (askorbinska kiselina), korijen rudbekije (Echinacea purpurea, Echinacea [...]

C 1000 TSTR

,

C 1000 TSTR - two stage timed release C 1000 TSTR Two Stage [...]

C 800

,

C 800 C 800 je vitamin koji sadrži kalcijev askorbat te u ovoj [...]

Calcium Citrate D3

,

Calcium Citrate D3 Calcium Citrate D3 je vezan s prirodom citratnom kiselinom, te [...]

Cholesterol Blend SP31

,

Cholesterol Blend SP31 Cholesterol Blend SP31 zaštićena formula sadrži jabučni pektin (iz Malus [...]

Chromium Picolinate

,

Chromium Picolinate Chromium Picolinate Solaray dolazi u obliku trovalentnog kroma. Jedna tableta sadrži 200 [...]

Cinnamon

, ,

Cinnamon Cinnamon u preporučenoj dnevnoj dozi od 2 veganske kapsule sadrži 1000 mg [...]

Cordyceps

,

Cordyceps Cordyceps je prirodni sastojak gljive Cordyceps sinensis, izoliran nakon fermentacije. Spada u [...]

CranActin

,

CranActin CranActin ®  Solaray originalna formula u 1 vegetarijanskoj kapsuli sadrži 400mg ekstrakta brusnice (Vaccinium macrocarpon) [...]

CranActin Chewables

,

CranActin Chewables Pastile CranActin Chewables (pastile) je formula originalne brusnice CranActin® u obliku [...]

CranActin Syrup

,

CranActin Syrup CranActin Syrup je jedinstven, tekući oblik originalne formule CranActin®, posebno namijenjene [...]

CranActin Timed Release

, ,

CranActin Timed Release CranActin Timed Release Solaray formula dizajnirana za brzo i dugotrajno djelovanje koja [...]

D Mannose CranActin

, ,

D Mannose CranActin D Mannose CranActin je kombinacija D-manoze (šećer sličan glukozi koji [...]

D Mannose Liquid

, ,

D Mannose Liquid D Mannose Liquid CranActin je tekuća kombinacija D-manoze (šećer sličan [...]

Detox Blend SP25

,

Detox Blend SP25 Detox Blend SP25 zaštićena formula sadrži jabučni pektin (iz Malus [...]

E Liquid

,

E Liquid - Tekući vitamin E E Liquid (tekući vitamin E) dobiven je [...]

Evening Primrose Oil

,

Evening Primrose Oil - Ulje Noćurka Evening Primrose Oil je dobiveno iz sjemenki [...]

Food Carotene

,

Food Carotene Food Carotene je 100 % prirodni, napredni proizvod bogat prirodnim karotenom [...]

Gallstonex

,

Gallstonex Gallstonex je posebna mješavina artičoke (Cynara scolymus), metvice (Mentha x piperita), kurkume (Curcuma longa), [...]

Garcinia Cambogia

, ,

Garcinia Cambogia Garcinia Cambogia u jednoj veganskoj kapsuli sadrži 500 miligrama cijelog ploda, [...]

Green Tea Extract

,

Green Tea Extract - Ekstrakt Zelenog Čaja Green Tea Extract (Ekstrakt Zelenog Čaja) [...]

Guggul Red Yeast Rice

,

Guggul Red Yeast Rice Guggul Red Yeast Rice garantira kvalitetu visoke potencije biljnog [...]

Gymnema

,

Gymnema Gymnema je biljka iz obitelji Asclepidaceae, penjačica tropskih šuma južne i centralne Indije. [...]

Hawtorn Extract (Glog)

,

Hawthorn Extract (Glog) Hawthorn Extract (Glog) - Crveni glog (Crataegus oxyacantha) dobiven je iz [...]

Holy Basil

, ,

Holy Basil - Sveti Bosiljak Holy basil (Sveti bosiljak) poznat i kao Tulsi [...]

Hyaluronic Acid

,

Hyaluronic Acid Hyaluronic Acid - hijaluronska kiselina je sastavni dio zglobne (sinovijalne) tekućine. Solaray [...]

IbuActin

, ,

IbuActin IbuActin je posebna mješavina koja sadrži Hmelj (Humulus lupulus), Bromelain  (Ananas comosus), [...]

L-Arginine L-Ornithine

,

L-Arginine L-Ornithine L-Arginine L-Ornithine - Aminokiseline su osnova svake stanice i vrlo su [...]

L-Glutamine

, ,

L-Glutamine L-Glutamine sadrži 500 miligrama aminokiseline L-Glutamine, jedne od najzastupljenijih aminokiselina u mišićnim [...]

L-Glutathione

,

L-Glutathione L-Glutathione je aminokiselina proizvedena prirodnim putem mikrobiološke fermentacije i esencijalna je komponenta [...]

Liposomal Vitamin C

, ,

Liposomal Vitamin C Liposomal vitamin C u jednoj kapsuli sadži 400 mg vitamina [...]

Lutein Eyes

,

Lutein Eyes Lutein Eyes Solaray u jednoj vegetarijanskoj kapsuli sadrži zaštićenu mješavinu biljnih ekstrakata [...]

Maca

,

Maca Root Maca (Lepidium meyenii) iz porodice Brassicaceae je žilava i izdržljiva biljka, [...]

Magnesium Citrate

, ,

Magnesium Citrate Magnesium Citrate u dnevnoj dozi od 2 kapsule sadrži 267 mg [...]

Mastic Gum Extract

, ,

Mastic Gum Extract Mastic Gum Extract - mastika je smola mediteranskog zimzelenog grmlja [...]

Milk Thistle Phytosome

,

Milk Thistle Phytosome Milk Thistle Phytosome ™ (Sikavica) je fosfatidil kolin (SOJA) vezan [...]

Noni

,

Noni Noni je adaptogena biljka s vulkanskog tla, bogata aminokiselinama, mineralima, vitaminima i [...]

Oil of Oregano

,

Oil of Oregano Oil of Oregano osigurava 150 mg ekstrakta ulja origana u [...]

Oregano Oil 70% Carvacrol

,

Oregano Oil 70% Carvacrol Oregano Oil 70% Carvacrol sadrži ulje origana (Origanum vulgare [...]

Passion Flower Extract

,

Passion Flower Extract Passion Flower Extract  - Pasiflora (Passiflora incarnata) je višegodišnja biljka [...]

Prostate Blend SP16

,

Prostate Blend SP16 Prostate Blend SP16 zaštićena formula sadrži plod sabal palme (Serenoa [...]

Red Clover Blossoms

,

Red Clover Blossoms Red Clover Blossoms Solaray® sadrži 375 mg cvijeta livadne djeteline [...]

Red Marine Algae

,

Red Marine Algae Red Marine Algae (Rhodymenia palmata) Solaray®  jedinstveni je proizvod koji [...]

Reishi Mushroom

,

Reishi Mushroom Reishi Mushroom Solaray® sadrži 600 mg reishi gljiva dobivenih iz micelija gljiva [...]

Resveratrol

,

Resveratrol Resveratrol je polifenol koji se može pronaći u koži grožđa (Vitis vinifera), japanskom [...]

Rose Hips

, ,

Rose Hips Rose Hips Solaray kapsule sadrže 550 mg ploda šipka (Rosa canina), [...]

Salmon Oil

,

Salmon Oil Solaray® Salmon Oil je poseban proizvod dobiven iz omega-3 masnih kiselina [...]

Saw Palmetto Berries

,

Saw Palmetto Berries Saw Palmetto Berries Solaray® prikupljeni su iz prirode na području [...]

Serrapeptase

, ,

Serrapeptase Serrapeptase osigurava 2.000 jedinica/mg ili 20.000 jedinica po serviranju što iznosi 10 [...]

Shatavari

,

Shatavari Shatavari, odnosno grozdasta šparoga (Asparagus racemosus) biljka je penjačica visine do dva [...]

Shiitake Mushroom

,

Shiitake Mushroom Shiitake Mushroom Solaray® sadrži 600 mg  Shiitake gljiva dobivene iz micelija [...]

Spectro Multivitamin

,

Spectro Multivitamin Spectro Multivitamin je unikatna multivitaminska formula koja sadrži spektar vitamina i minerala biljnog [...]

Spirulina

,

Spirulina Spirulina (Arthrospira platensis) dolazi u kombinaciji s vitaminom A koji doprinosi normalnom metabolizmu [...]

Super Aloe Vera

,

Super Aloe Vera Super Aloe Vera sadrži zaštićenu formulu korijena đumbira (Zingiber officinale),  lista paprene [...]

Super Multidophilus 24

,

Super Multidophilus 24 Super Multidophilus 24 je mješavina 24 probiotičke kulture koje osiguravaju [...]

Sweet Wormwood

,

Sweet Wormwood Sweet Wormwood ili Slatki pelin (Artemisia annua) je biljka iz porodice Asteracea, [...]

Tart Cherry Extract

,

Tart Cherry Extract Tart Cherry Extract sadrži ekstrat ploda Višnje (Prunus cerasus) koja osigurava [...]

Total Cleanse Colon

,

Total Cleanse Colon Total Cleanse Colon ™  je posebna kombinacija koja se sastoji [...]

Triphala

,

Triphala Triphala, ili u doslovnom prijevodu “tri ploda”, ajurvedska je rasayana formula – drevna [...]

Valerian Root Extract

,

Valerian Root Extract Valerian Root Extract - Odoljen (Valeriana officinalis) je ljekovito bilje [...]

Yeast Cleanse

, ,

Yeast Cleanse Yeast Cleanse je specijalna formula kaprilne kiseline, taheeba (Tabebuia spp.), grejpa (Citrus [...]

Yucca

,

Yucca Yucca (Yucca schidigera) je dobivena iz stabljike istoimene biljke koja raste u Sjevernoj i [...]