Znanost i inovacije – Istraživanje i razvoj

Nutraceutical kompanija je poznata po svojoj reputaciji tržišnog lidera kada su u pitanju znanost i inovacije te razvoj novih i inovativnih proizvoda. Također, prepoznati su i kao jedan od proizvođača s najboljim, najmodernijim i najopremljenijim laboratorijem u industriji dodataka prehrane. Proizvodni i laboratorijski kapaciteti zadovoljavaju ili premašuju sve potrebne standarde. Napredna tehnologija vitalan je dio programa izrade naših proizvoda. Brojni znanstvenici i inženjeri konstantno rade na novim procesima i inovacijama na raznim područjima – od ambalaže proizvoda i opreme, prerađivačkih tehnologija proizvoda, proizvodnje, do laboratorijskih standarda i opreme. Vjerujemo da su kvaliteta proizvoda i inovativnost temelj za dugoročni rast, razvoj i uspjeh. Imamo obvezu za konstantnim istraživanjem i razvojem, te uvođenjem novih i inovativnih proizvoda kako bi zadovoljili zahtjeve potrošača i znanstvenih istraživanja. Putem istraživačkih i razvojnih procesa omogućava se:

  • Testiranje sigurnosti, čistoće i potencije proizvoda
  • Razvijanje učinkovitijih načina proizvodnje sastojaka koji se koriste u proizvodima
  • Razvijanje novih i učinkovitijih vrsta isporuke proizvoda i opskrbljivanje dobavljača
  • Razvijanje novih proizvoda, korištenjem novim kombinacijama već poznatih sastojaka ili identificiranjem novih sastojaka

Brojni napori nisu napravljeni isključivo za razvoj novih i poboljšanih proizvoda, već i u cilju ostvarivanja učinkovitih proizvodnih mjera za ostvarivanje kontrole kvalitete. Naši proizvođači imaju vlastite napredne laboratorije koji uključuju tehnološki najnapredniju opremu. Istraživanje i razvoj svih segmenata proizvodnje ostvaruje se u vlastitim proizvodnim pogonima. Trenutačno zapošljavaju brojne znanstvenike i inženjere u odjelima za istraživanje i razvoj, sa diplomama na poljima kemije, mikrobiologije i ostalih područja. Brojni stručnjaci poslani su i na dodatno obrazovanja kako bi usavršili svoja znanja o dodatcima prehrani. Osim toga, s vremena na vrijeme koriste se usluge i vanjskih laboratorija kako bi se potvrdili proizvodni standardi i protokoli.